Biscuiți De Căpșuni-Migdale

Biscuiți De Căpșuni-Migdale
Scones de căpșuni-migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 135 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 30. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Un amestec de căpșuni, sare, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 16%. Încercați Biscuiți De Căpșuni-Migdale, Biscuiți Cu Migdale De Căpșuni, și Strawberry Almond Chocolate Chip Scones {Vegan} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 și aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mare, combinați făina de patiserie universală și integrală cu zahărul granulat, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Folosind un blender de patiserie sau 2 cuțite, tăiați untul până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă 1 1/4 căni de zară și se pliază cu grijă căpșunile feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
GrâuGrâu
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Folosind o lingură de înghețată sau o lingură, scoateți aluatul în 16 movile pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Ungeți biscuiții cu lapte de unt și presărați cu zahărul turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
4
Coaceți în treimile superioare și inferioare ale cuptorului timp de 30 până la 35 de minute, până când biscuiții sunt aurii și fierți; deplasați tigăile din față în spate și de sus în jos la jumătatea coacerii.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Lăsați biscuiții să se răcească pe un suport timp de 30 de minute.
6
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Întindeți migdalele într-o farfurie și prăjiți aproximativ 8 minute, până devin aurii. Între timp, într-un castron mic, bateți zahărul cofetarilor cu zară, extract de migdale și sare. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate1/4 Cană Nuci De Macadamia Măcinate
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
(23)(23)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
8
Stropiți biscuiții cu glazura, apoi acoperiți cu migdalele, apăsând pentru a le ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(23)(23)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Se lasă să se usuce 10 minute, apoi se servește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista