Crabul Bisque este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 224 calorii, 15g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $3.37 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 17 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coniac, vin, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până coniac ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 75 ore. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 49%. Rețete similare includ Biscuiți De Crab, Biscuiți De Crab, și Biscuiți De Crab.
Instrucțiuni
1
Dacă utilizați crabi vii, Adăugați în oala cu apă clocotită folosind clești. Acoperiți oala și gătiți la foc mare până când cojile de crab sunt roșii, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Apă
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Clește
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți crabii într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Puneți crabi (fierți sau congelați nefierți) într-o tigaie mare de metal. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat și lăsați cojile cu pounder de carne pentru a zdrobi (inclusiv ghearele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Tenderizer De Carne
Tigaie De Prăjire
4
Încălziți untul și uleiul în aceeași oală la foc mediu-mare până când spuma dispare, apoi gătiți ceapa, morcovul, țelina și usturoiul cu frunze de dafin, cimbru, cuișoare, boabe de piper și 1/2 linguriță de sare, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Unt
Morcov
țelină
Usturoi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapă
Cimbru
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați coniac, vin și crabi zdrobiți și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coniac
Vin
6
Adăugați bulion și apă și reveniți la fierbere. Spumă degresată, apoi se fierbe la foc mic, acoperit, amestecând și degresând ocazional, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Apă
7
Puneți colander într-un castron mare, apoi scurgeți bulionul de crab, rezervând solide pentru untul de crab (dacă faceți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Bulion
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Bol
8
Transferați bulionul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Se toarnă 2 căni de bulion și se transferă într-o cratiță de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Polonic
10
Adăugați orez și fierbeți, acoperit, până când este foarte fraged, 15 până la 20 de minute (nu tot lichidul va fi absorbit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
11
Amestecați orezul cu lichidul de gătit și încă 1 cană de bulion de crab într-un blender până se omogenizează (aveți grijă când amestecați lichide fierbinți), apoi adăugați la bulionul rămas într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Crabi
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Chiar înainte de servire, reîncălziți bisque la foc mediu până la fierbinte, apoi amestecați tarhon, suc de lămâie, cayenne și 1/8 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Tarhon
Piper Cayenne Măcinat
Bisque
Piper
13
Puneți biscuiții în boluri și lingurați puțină carne de crab în centru, apoi stropiți cu puțin unt de crab (dacă faceți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Bisque
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Polonic
1
Bisque, fără tarhon, suc de lămâie, condiment final, carne de crab și unt de crab, poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit. Subțire ușor cu apă, dacă este necesar, în timp ce reîncălziți, apoi continuați cu rețetă.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santan Ema Reserve Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.