Biscuiți cu șuncă și brânză elvețiană
Biscuiții cu șuncă și brânză elvețiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 140 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 17 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de scurtare, lapte, brânză elvețiană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Hawaiian șuncă și brânză Sliders, și Șuncă și brânză Hash Brown caserola.
Instrucțiuni
Tăiați scurtarea în făină cu un blender de patiserie sau furculiță până se sfărâmă; amestecați șunca și brânza elvețiană.
Adăugați lapte, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați ușor de 3 sau 4 ori. Bateți sau Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inci; tăiați cu un tăietor rotund de 2 inci și așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Coaceți la 475 timp de 10 până la 12 minute sau până se rumenesc.