Biscuiți cu zară III
Rețeta Biscuiți cu zară III poate fi făcută în aproximativ 20 de minute . Pentru 12 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 191 de calorii . Această rețetă servește 16. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat din sud. Această rețetă de la Allrecipes are 12 fani. Funcționează bine ca garnitură ieftină. Mergeți la magazin și luați praf de copt, shortening, făină auto-crescătoare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 17% . Acest scor este destul de prost. Biscuiții cu zară , biscuiții cu zară și biscuiții cu zară sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Unge ușor o tavă de copt.
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și praful de copt.
Tăiați în scurtătură până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Se adaugă 2 căni de zară, amestecând suficient pentru ca aluatul să se îmbine.
Întindeți aluatul până la o grosime de 1 inch.
Tăiați rondele cu un tăietor de biscuiți.
Puneți biscuiții pe tava pregătită.
Ungeți biscuiții cu 2 linguri de zară.
Coacem in cuptorul preincalzit timp de 15 minute, pana devin aurii.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care te vor ajuta să asortezi vinul cu mâncarea din sud. Riesling-ul sau vinul alb spumant, prietenos cu mâncarea, se potrivesc cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este grozav cu preparate la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este SA Prum Essence Riesling. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![SA Prum Essence Riesling]()
SA Prum Essence Riesling
De culoare auriu pal. Aromatic, cu arome de caise și piersici. Sec, cu arome de fructe proaspete, perfect echilibrate de o aciditate vicioasă și un caracter mineral. Savurați singur sau cu o gamă de aperitive ușoare și preparate din fructe de mare.