Biscuiți cu zară cu sos de cârnați de țară

Biscuiți cu zară cu sos de cârnați de țară
Biscuiții din zară cu sos de cârnați de țară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 678 calorii, 16g de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de zară, cayenne, cârnați de porc în vrac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, Biscuiți cu zară cu sos de cârnați, și Biscuiți cu lapte bătut și sos de cârnați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți biscuiți: Preîncălziți cuptorul la 45
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină în Creștere De SineFăină în Creștere De Sine
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Tăiați untul rece în cuburi mici și, folosind un blender de patiserie, tăiați untul în amestec de făină până când bucățile au dimensiunea mazării. Se amestecă Zara și jumătate și jumătate doar până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Puneți făina universală într-un castron puțin adânc sau într-un vas de plăcintă. Folosind o lingură de înghețată sau o cană de măsurare, scoateți 1/8 din aluat și aruncați-l în făină, aruncând ușor pentru a acoperi și scuturând excesul. Puneți aluatul într-un 8-in. tigaie pentru tort. Repetați cu aluatul rămas (biscuiții se vor atinge în tigaie). Rezervați 1/4 cană de făină universală rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime3 Cani Fiecare Serbet De Zmeura, Portocala Si Lime
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Nuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru ServireNuci Pecan Tocate Marunt, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Coaceți biscuiții până se rumenesc adânc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Lăsați să se răcească 10 minute.
7
Periați cu 2 linguri. unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
8
Faceți sos: puneți cârnații într-o cratiță medie la foc mediu. Gatiti pana se rumeneste usor, 5 pana la 6 minute, rupandu-l in bucati mici cu o lingura de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Transferați cârnații pe o farfurie cu o lingură cu fante, rezervând orice picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
10
Între timp, într-o altă cratiță medie la foc mediu-mic, jumătate și jumătate caldă, lapte, usturoi praf și ceapă, piper, cimbru, cayenne și 1/2 linguriță. sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Adăugați unt la picăturile de cârnați și lăsați să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
12
Adăugați 1/4 cană de făină rezervată și bateți până devin aurii, 1 până la 2 minute. Adăugați treptat amestecul de lapte cald, amestecând, până la fierbere. Se amestecă cârnații și se condimentează după gust cu sare. (Pentru sosul mai gros, fierbeți mai mult; pentru sosul mai subțire, adăugați mai mult lapte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Înjumătățiți biscuiții și puneți pe 8 farfurii. Se acoperă cu sos; se presară cu cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
14
*Puteți înlocui 2 căni de făină universală amestecată cu 3 lingurițe. praf de copt și 1 linguriță. sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
CeapăCeapă
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Gunderloch Estate Riesling Dry cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Gunderloch Estate Riesling Uscat
Gunderloch Estate Riesling Uscat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista