Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt Rumenit Cu Gheață
Biscuiții cu zahăr cu unt rumenit cu gheață ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 107 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32 și costă 11 cenți pe porție. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Biscuiți Cu Zahăr Sărat Cu Unt Rumenit, Zahăr ' s rumenit-unt Pecan bile, și Unt Rumenit Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Biscuiți Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste.
Se toarnă untul într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Adăugați zahăr granulat și 1/2 linguriță de vanilie; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 2 minute).
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 1 minut).
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, sarea și praful de copt; se amestecă cu un tel.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bate la viteză mică doar până se combină. Întoarceți aluatul pe o foaie de hârtie de ceară; frământați ușor de 7 ori.
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați cu un tăietor de prăjituri în formă de stea de 2 1/2 inci în 32 de fursecuri; reroll resturi după cum este necesar. Aranjați fursecurile la o distanță de 1 inch pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți, câte 1 lot, la 350 timp de 10 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Răciți cookie-urile complet pe rafturile de sârmă.
Combinați zahărul pudră, jumătate și jumătate și 1/4 linguriță extract de vanilie, amestecând cu un tel până când glazura este netedă. Puneți aproximativ 3/4 linguriță glazură pe fiecare prăjitură; răspândit pe margini. În timp ce glazura este umedă, presărați fiecare prăjitură cu 1/2 linguriță de zahăr perlat. Uscați pe rafturi de sârmă.