Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt Rumenit Cu Gheață

Biscuiți Cu Zahăr Cu Unt Rumenit Cu Gheață
Biscuiții cu zahăr cu unt rumenit cu gheață ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 107 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 32 și costă 11 cenți pe porție. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de extract de vanillan, sare, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Biscuiți Cu Zahăr Sărat Cu Unt Rumenit, Zahăr ' s rumenit-unt Pecan bile, și Unt Rumenit Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Biscuiți Cu Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se toarnă untul într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați zahăr granulat și 1/2 linguriță de vanilie; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
6
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
7
Combinați făina, sarea și praful de copt; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
8
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bate la viteză mică doar până se combină. Întoarceți aluatul pe o foaie de hârtie de ceară; frământați ușor de 7 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
9
Rulați aluatul la o grosime de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Tăiați cu un tăietor de prăjituri în formă de stea de 2 1/2 inci în 32 de fursecuri; reroll resturi după cum este necesar. Aranjați fursecurile la o distanță de 1 inch pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
11
Coaceți, câte 1 lot, la 350 timp de 10 minute sau până când marginile se rumenesc ușor. Răciți cookie-urile complet pe rafturile de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Combinați zahărul pudră, jumătate și jumătate și 1/4 linguriță extract de vanilie, amestecând cu un tel până când glazura este netedă. Puneți aproximativ 3/4 linguriță glazură pe fiecare prăjitură; răspândit pe margini. În timp ce glazura este umedă, presărați fiecare prăjitură cu 1/2 linguriță de zahăr perlat. Uscați pe rafturi de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista