Biscuiți cu zahăr condimentat cu glazură de arțar

Cookie-urile de zahăr condimentate cu glazură de arțar ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 188 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Această rețetă de la Betty Crocker are 79 de fani. Este perfect pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, cuișoare măcinate, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Gogoși de dovleac cu glazură de zahăr pudră și găuri de gogoși de zahăr condimentate, Tort de mere condimentat cu glazură de arțar, și Gogoși de zahăr de scorțișoară cu glazură de arțar.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. într-un castron mediu, amestecați împreună amestecul de biscuiți, scorțișoară, ghimbir, nucșoară și cuișoare.
Adăugați untul și oul; se amestecă până când aluatul formează o bilă.
Pe suprafața făinată cu sucitor, întindeți aluatul la o grosime de 1/4 inch.
Tăiați cu tăietori de prăjituri asortați; așezați la aproximativ 1 inch distanță pe foi de prăjituri negreșite.
Coaceți 7 până la 9 minute sau până când marginile se rumenesc.
Scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 15 minute.
Într-un castron mic, bateți zahărul pudră și siropul cu biciul până se omogenizează. Adăugați treptat apă, câteva picături la un moment dat, bătând până se formează o glazură groasă.
Întindeți glazura peste fursecurile răcite. Decorați cu zaharuri șlefuite, stropi și chipsuri de ciocolată.