Biscuiți Cu Zahăr Brun-Fulgi De Ovăz
Cookie-urile de zahăr brun-fulgi de ovăz sunt un vegetarian desert. Această rețetă servește 48. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 104 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ouă, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Zahăr Brun, Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Zahăr Brun, și Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Zahăr Brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. În bolul mare, bateți zahărul brun și untul cu mixerul electric la viteză medie, răzuind bolul ocazional, până când este ușor și pufos. Bateți vanilia și ouăle până se omogenizează bine.
La viteză mică, bateți în făină universală, făină integrală de grâu și praf de copt, răzuind bolul ocazional, până se combină bine. Se amestecă ovăzul.
Pe foile de fursecuri unsuroase, aruncați aluatul îngrămădind linguri la o distanță de 2 inci. Aplatizați fursecurile la o grosime de aproximativ 1/2 inch.
Coaceți 12 până la 14 minute sau până se rumenesc. Se răcește 1 minut; scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire.