Biscuiți cu unt de zebră
Zebra Butter Cookies este un desert care servește 18. O porție conține 256 de calorii, 3 g de proteine și 13 g de grăsime. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită coacere cacao, zahăr, extract de vanilie și sare. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 14%. Acest scor este destul de prost. Încercați Zebra Brownies, Zebra Cake și Zebra Cake pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, cremă untul și zaharurile până devine ușor și pufos. Bateți oul și vanilia.
Combinați făina și sarea; se adaugă treptat la amestecul de smântână și se amestecă bine.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Adăugați cacao într-o jumătate și amestecați bine.
Rulați fiecare jumătate între hârtie cerată într-un format de 9 inci. pătrat.
Tăiați ambele pătrate în trei de 3 inci. benzi.
Tăiați fâșiile în jumătate pe lungime pentru a face șase 4-1/2 inchi. x 3 inchi. dreptunghiuri.
Pune un dreptunghi de culoare crem pe o bucată mare de folie de plastic; deasupra cu un dreptunghi de ciocolată. Repetați straturile de două ori. Înfășurați în folie de plastic și dați la frigider pentru 2 ore. Desfaceți și tăiați pe lățime în optsprezece 1/4 inci. felii.
Tăiați fiecare felie cu un tăietor de prăjituri în formă de cal înmuiat în făină.
Puneți 1 inch una de alta pe foi de copt neunsate.
Coaceți la 375° timp de 8-10 minute sau până când marginile sunt ușor aurii.
Lăsați să stea timp de 2 minute înainte de a-l scoate pe rafturi pentru a se răci.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Crem Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 80 de dolari.
![Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru]()
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.