Biscuiți cu unt de arahide și jeleu

Biscuiți cu unt de arahide și jeleu
Această rețetă servește 24. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 95 calorii. 135 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, ou, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Unt de arahide și Jelly Banana Roll Ups + Capri Sun ' s New CLEAR Bottoms, Biscuiți Cu Unt De Arahide Și Jeleu, și Biscuiți cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, sarea și 2 linguri de zahăr și pulsați de două ori pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați cremă de brânză și unt și pulsați până când aluatul abia începe să se unească, dar nu o bilă coerentă, aproximativ 10 impulsuri scurte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Transferați pe o suprafață de lucru ușor făinată și formați aluatul într-o bilă, apoi tăiați bila în două bucăți egale. Formați fiecare jumătate într-un disc, înfășurați bine în folie de plastic și răciți la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
4
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață curată și ușor făinată, întindeți o bilă de aluat într - un dreptunghi de 12 pe 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Ungeți cu 1/2 gem de căpșuni și acoperiți cu 1/4 cană chipsuri de unt de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Unt De ArahideChipsuri De Unt De Arahide
Gem De CăpșuniGem De Căpșuni
6
Rulați, în stil jeleu, începând de la capătul larg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Tăiați în 12 fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
8
Așezați fursecurile cu părțile tăiate pe lateral (nu orientate în sus și în jos) pe o foaie de copt și repetați cu aluatul rămas. Acoperiți foile de copt cu folie de plastic și lăsați să se răcească timp de 30 de minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. bateți ușor oul cu 1 linguriță de apă pentru a crea spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
10
Periați fiecare prăjitură cu spălare de ou și presărați cu restul de 2 lingurițe de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
11
Coaceți prăjiturile până devin aurii, 20 până la 25 de minute. Dacă orice gem s-a scurs pe părți în timp ce coaceți, folosiți un cuțit pentru a peria deoparte în timp ce prăjiturile sunt încă calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
12
Lăsați să se răcească timp de 5 minute pe foaie, apoi transferați într-un raft pentru a termina răcirea.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista