Biscuiți cu unt de arahide și jeleu
Această rețetă servește 24. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 95 calorii. 135 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, ou, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Unt de arahide și Jelly Banana Roll Ups + Capri Sun ' s New CLEAR Bottoms, Biscuiți Cu Unt De Arahide Și Jeleu, și Biscuiți cu unt de arahide și jeleu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina, sarea și 2 linguri de zahăr și pulsați de două ori pentru a combina.
Adăugați cremă de brânză și unt și pulsați până când aluatul abia începe să se unească, dar nu o bilă coerentă, aproximativ 10 impulsuri scurte.
Transferați pe o suprafață de lucru ușor făinată și formați aluatul într-o bilă, apoi tăiați bila în două bucăți egale. Formați fiecare jumătate într-un disc, înfășurați bine în folie de plastic și răciți la frigider timp de 1 oră.
Tapetați două foi de copt cu hârtie pergament. Pe o suprafață curată și ușor făinată, întindeți o bilă de aluat într - un dreptunghi de 12 pe 6 inci.
Ungeți cu 1/2 gem de căpșuni și acoperiți cu 1/4 cană chipsuri de unt de arahide.
Rulați, în stil jeleu, începând de la capătul larg.
Așezați fursecurile cu părțile tăiate pe lateral (nu orientate în sus și în jos) pe o foaie de copt și repetați cu aluatul rămas. Acoperiți foile de copt cu folie de plastic și lăsați să se răcească timp de 30 de minute la frigider.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. bateți ușor oul cu 1 linguriță de apă pentru a crea spălarea ouălor.
Periați fiecare prăjitură cu spălare de ou și presărați cu restul de 2 lingurițe de zahăr.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, 20 până la 25 de minute. Dacă orice gem s-a scurs pe părți în timp ce coaceți, folosiți un cuțit pentru a peria deoparte în timp ce prăjiturile sunt încă calde.
Lăsați să se răcească timp de 5 minute pe foaie, apoi transferați într-un raft pentru a termina răcirea.