Biscuiți Cu Unt De Arahide Fără Făină Fără Gluten

Dacă 9 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cookie-urile fără unt de arahide fără Gluten ar putea fi un spectaculos fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 24. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 303 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, unt de arahide cremos, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Biscuiți cu unt de arahide fără făină [fără gluten], Fursecuri Cu Unt De Arahide Fără Făină (Fără Gluten, Fără Lactate), și Fără Gluten sunt eu: fursecuri cu unt de arahide cu bucăți de ciocolată fără făină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. tapetați două foi de copt cu margini cu hârtie pergament. Într-un castron mic, frecați împreună zahărul brun închis și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați unt de arahide, ou și extract de vanilie. Se amestecă împreună cu lingura de lemn până se omogenizează. Aluatul va fi gros.
Aruncați linguri rotunjite pe foaia de copt pregătită. Cookie-urile se răspândesc în timpul coacerii; spațiu la aproximativ doi centimetri distanță. Folosind dinții unei furculițe, apăsați ușor în jos și faceți un design încrucișat deasupra fiecărui cookie.
Coaceți până când cookie-urile se umflă și se așează, aproximativ zece minute. Cookie-urile trebuie să fie ușor maro auriu.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe tigaie timp de zece minute. După zece minute, transferați pe o grătar pentru a se răci complet. Repetați cu aluatul rămas. Păstrați cookie-urile într-un recipient etanș pe tejghea timp de până la patru zile.