Biscuiți Cu Unt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones cu unt. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 168 de porții cu 62 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Cap la magazin și ridica jumătate și jumătate, făină nealbite, răspândirea printesa roz, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți Cu Afine Cu Unt, Ușor De Unt Picătură Stafide Scones, și Biscuiți Cu Unt De Cireșe (Făină Albă De Grâu Integral) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie până se sfărâmă.
Bateți împreună jumătate și jumătate și 1 ou într-un castron; adăugați la ingredientele uscate, amestecând cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 sau 4 ori.
Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare într-o bilă. Bateți fiecare într-un cerc de 5 1/2" pe o foaie de copt ușor unsă.
Tăiați fiecare cerc în 6 pene, folosind un cuțit ascuțit (nu separați pene).
Bateți împreună oul rămas cu 1 linguriță de apă într-un castron mic; periați oul spălați peste aluat.
Presărați 1 lingură de zahăr uniform peste aluat.
Coaceți la 425 timp de 19 până la 21 de minute sau până devin aurii.