Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones cu unt. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 168 de porții cu 62 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Cap la magazin și ridica jumătate și jumătate, făină nealbite, răspândirea printesa roz, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți Cu Afine Cu Unt, Ușor De Unt Picătură Stafide Scones, și Biscuiți Cu Unt De Cireșe (Făină Albă De Grâu Integral) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Bateți împreună jumătate și jumătate și 1 ou într-un castron; adăugați la ingredientele uscate, amestecând cu o furculiță până când ingredientele uscate sunt umezite. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 3 sau 4 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Împărțiți aluatul în jumătate; formați fiecare într-o bilă. Bateți fiecare într-un cerc de 5 1/2" pe o foaie de copt ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Tăiați fiecare cerc în 6 pene, folosind un cuțit ascuțit (nu separați pene).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
5
Bateți împreună oul rămas cu 1 linguriță de apă într-un castron mic; periați oul spălați peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Presărați 1 lingură de zahăr uniform peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Zahăr
7
Coaceți la 425 timp de 19 până la 21 de minute sau până devin aurii.