Biscuiți Cu Stafide
Scones stafide ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 14 porții cu 417 calorii, 6g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ouă, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Biscuiți Cu Stafide, Biscuiți Cu Stafide, și Scones Cu Stafide De Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați 4 căni de făină, 2 linguri de zahăr, praful de copt și sarea într-un mixer electric echipat cu un accesoriu pentru palete. Amestecați untul rece la cea mai mică viteză și amestecați până când untul este în bucăți de mazăre.
Combinați ouăle și smântâna grea și adăugați rapid la amestecul de făină/unt.
Se combină până se amestecă.
Combinați stafidele și 1 lingură de făină și apoi adăugați în aluat și amestecați rapid. Aluatul poate fi puțin lipicios.
Aruncați aluatul pe o suprafață înmuiată și asigurați-vă că este bine combinat. Fă-ți mâinile și un sucitor și rulează aluatul până la 3/4-inch până la 1-inch grosime. Veți vedea bucăți de unt în aluat.
Tăiați în pătrate cu un tăietor de 4 inci și apoi tăiați pe jumătate în diagonală pentru a face triunghiuri.
Așezați pe o foaie de prăjituri căptușită cu hârtie pergament.
Ungeți biscuiții cu spălarea ouălor și presărați cu zahăr.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute până când exteriorul este crocant și interiorul este terminat.