Biscuiți cu sos de lapte
Biscuiții cu sos de lapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 400 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 32 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Mergeți la magazin și ridicați lapte cald, zahăr, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Biscuiți din sud și sos de Cherestea (sos de cârnați), Sos de cârnați pentru biscuiți și sos, și Biscuiți și sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Într-un castron mediu, combinați făina, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Tăiați scurtarea cu o furculiță până când arată ca făină de porumb.
Adăugați laptele, puțin câte puțin, amestecând constant până se amestecă bine.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați ușor de două sau trei ori.
Întindeți aluatul cu un știft de rulare cu făină la o grosime de 1/2 inci.
Tăiați cu un tăietor de 2 inci.
Așezați biscuiții într-o tigaie de fier unsă. Apăsați ușor în jos partea de sus a biscuiți.
Ungeți biscuiții cu jumătate din untul topit.
Coaceți timp de 14 minute sau până se rumenesc.
Ungeți biscuiții fierbinți cu untul rămas. Împărțiți biscuiții în jumătate și puneți sosul de lapte peste biscuiții fierbinți.
Încălziți grăsimea de slănină într-o tigaie din fontă.
Adăugați făina și amestecați până se omogenizează și se fierbe aproximativ 1 minut.
Adăugați laptele cald încet și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și amestecați, până se îngroașă, aproximativ 5 minute, adăugând lapte după cum este necesar pentru a controla grosimea. Condimentează sosul cu sare și piper.
Serviți fierbinte peste biscuiți.