Biscuiții cu sos de cârnați ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 63 de cenți pe porție. O porție conține 377 calorii, 11g de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Biscuiți din sud și sos de gater (sos de cârnați), Sos de cârnați pentru biscuiți și sos, și Sos de cârnați cu biscuiți.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 218°.într-un castron, cernem împreună 1 1/2 căni de făină, făină de tort, zahăr, praf de copt și 1/2 linguriță. sare. Într-un alt bol, bateți smântâna până se formează vârfuri moi. Folosiți o furculiță pentru a amesteca crema în ingrediente uscate. Apăsați într-o bilă pe o suprafață de lucru ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Cremă
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Întindeți aluatul la o grosime de 3/4 inci. Folosind un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch, tăiați aluatul în 8 runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Aluat
Rola
3
Așezați biscuiții pe o foaie de copt tapetată cu pergament și coaceți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Folosind un cuțit, tăiați capetele carcaselor de cârnați. Stoarceți carnea și aruncați carcasele. Într-o tigaie la foc mediu-mare, gătiți cârnații, despărțindu-vă cu o lingură de lemn, până când sunt fierte, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
Cuțit
5
Îndepărtați cu o lingură cu fante, lăsând grăsimea în urmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
6
Măsurați grăsimea în tigaie; adăugați unt la 3 linguri egale. Reduceți căldura la mediu; adăugați 3 linguri. făină. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumeneste deschis, aproximativ 2 minute. Se amestecă laptele. Aduceți la foc mic și gătiți până când sosul se îngroașă, 1 minut. Se amestecă cârnații și se condimentează cu sare și piper.