Biscuiți Cu Smântână Din Plante
Biscuiții cu smântână cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 13 porții cu 17 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 2 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați făină, ceapă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Smântână 7-Up biscuiți, Biscuiți Cu Smântână, și Biscuiți Cu Smântână De Cartofi.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; tăiați margarina cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Se amestecă busuiocul.
Combinați laptele, smântâna și ceapa, amestecând bine.
Adăugați la ingredientele uscate, amestecând cu o furculiță doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Presărați 1 linguriță de făină uniform pe suprafața de lucru. Întoarceți aluatul pe suprafața făinoasă și frământați de 4 sau 5 ori.
Rulați aluatul la grosimea de 1/2 inch; tăiați în runde cu un tăietor de biscuiți de 2 1/2 inch.
Așezați rondele pe o foaie de copt unsă.
Coaceți la 425 timp de 13 până la 15 minute sau până devin aurii.