Biscuiți Cu Smântână

Biscuiți Cu Smântână
Reteta Scones smântână ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 43 minute. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, făina, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Smântână, Biscuiți Cu Smântână, și Brânză Cheddar Și Smântână.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un procesor de alimente, făină de puls, zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Adăugați untul cubat până se formează o masă grosieră. Pulse în smântână și gălbenuș de ou până la doar combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4
Întoarceți aluatul lipicios pe o suprafață ușor înmuiată și frământați până când aluatul se reunește într-o bilă. Bateți ușor aluatul într-o formă pătrată groasă de 3/4 inch. Cu un cuțit mare tăiați pătratul de aluat în 4 pătrate mai mici, egale. Apoi tăiați fiecare pătrat mai mic în diagonală, cu un X, făcând 4 triunghiuri mai mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Transferați cele 16 triunghiuri pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6
Ungeți vârfurile fiecărei biscuiți cu smântână grea și presărați-l cu puțin zahăr în crud. Acest lucru va crea un top strălucitor și crocant pentru biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr în BrutZahăr în Brut
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 14 minute până când fundul biscuiților este maro deschis.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se scoate din cuptor, se răcește ușor pe tava de foi și apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În43 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista