Biscuiți Cu Smântână
Reteta Scones smântână ar putea satisface pofta scoțian în aproximativ 43 minute. Această rețetă servește 12 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 223 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușul de ou, făina, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscuiți Cu Smântână, Biscuiți Cu Smântână, și Brânză Cheddar Și Smântână.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-un procesor de alimente, făină de puls, zahăr, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare împreună.
Adăugați untul cubat până se formează o masă grosieră. Pulse în smântână și gălbenuș de ou până la doar combinate.
Întoarceți aluatul lipicios pe o suprafață ușor înmuiată și frământați până când aluatul se reunește într-o bilă. Bateți ușor aluatul într-o formă pătrată groasă de 3/4 inch. Cu un cuțit mare tăiați pătratul de aluat în 4 pătrate mai mici, egale. Apoi tăiați fiecare pătrat mai mic în diagonală, cu un X, făcând 4 triunghiuri mai mici.
Transferați cele 16 triunghiuri pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament.
Ungeți vârfurile fiecărei biscuiți cu smântână grea și presărați-l cu puțin zahăr în crud. Acest lucru va crea un top strălucitor și crocant pentru biscuiți.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 12 până la 14 minute până când fundul biscuiților este maro deschis.
Se scoate din cuptor, se răcește ușor pe tava de foi și apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.