Biscuiți cu smochine siciliene
Biscuiții cu smochine siciliene ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 241 de calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați făină, suc de portocale, smochine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 15% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați batoanele siciliene cu smochine , produsele de patiserie siciliene cu smochine și prăjiturile siciliene cu fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul: Pulsați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Adăugați untul și pulsați până arată ca o făină grosieră.
Se bat gălbenușurile, vanilia și coaja și sucul de lămâie, apoi se adaugă în robotul de bucătărie și se presează până când aluatul se ține împreună când este ciupit (oprește-te înainte să se adune într-o bilă). Se răstoarnă pe o foaie de folie de plastic și se frământă într-un disc. Înfășurați și lăsați la frigider până se întăresc, cel puțin 1 oră.
Între timp, faceți umplutura: presează migdalele într-un robot de bucătărie curat până se toacă grosier; transferați într-o cratiță. Pulsați smochinele în robotul de bucătărie până se toacă mărunt și adăugați în cratiță împreună cu coaja de portocală, vinul, mierea și pudra de cacao. Gatiti la foc mediu, amestecand, 5 minute.
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt.
Rulați aluatul în aproximativ 24 de bile, apoi aplatizați în discuri de 2 inci.
Puneți 1 linguriță grămadă de umplutură în centru. Înfășurați aluatul peste umplutură, apoi rulați într-o bilă, acoperind umplutura. Puneți foile de copt pregătite, acoperiți și lăsați la frigider aproximativ 30 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Coaceți până când fursecurile se rumenesc ușor, 20 până la 30 de minute.
Lăsați să se răcească 2 minute pe foile de copt, apoi transferați pe un gratar pentru a se răci complet.
Bateți zahărul de cofetarie și coaja și sucul de portocale într-un castron.
Ungeți fursecurile cu glazură și acoperiți cu nonpareils.
Se lasă să se lase, aproximativ 15 minute. Păstrați într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Fotografie de Steve Giralt
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "