Biscuiți cu smochine siciliene

Biscuiți cu smochine siciliene
Biscuiții cu smochine siciliene ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 241 de calorii , 3 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 87 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați făină, suc de portocale, smochine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 15% , acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați batoanele siciliene cu smochine , produsele de patiserie siciliene cu smochine și prăjiturile siciliene cu fistic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul: Pulsați făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao (naturală Sau Olandeză)Pudră De Cacao (naturală Sau Olandeză)
1 Cană Smochine Uscate, Cu Tulpină1 Cană Smochine Uscate, Cu Tulpină
Smochine Uscate, Cu TulpinăSmochine Uscate, Cu Tulpină
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Echipamente pe care le vei folosi
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
2
Adăugați untul și pulsați până arată ca o făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
3
Se bat gălbenușurile, vanilia și coaja și sucul de lămâie, apoi se adaugă în robotul de bucătărie și se presează până când aluatul se ține împreună când este ciupit (oprește-te înainte să se adune într-o bilă). Se răstoarnă pe o foaie de folie de plastic și se frământă într-un disc. Înfășurați și lăsați la frigider până se întăresc, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Nonpareils Argintii, Pentru DecorareNonpareils Argintii, Pentru Decorare
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Între timp, faceți umplutura: presează migdalele într-un robot de bucătărie curat până se toacă grosier; transferați într-o cratiță. Pulsați smochinele în robotul de bucătărie până se toacă mărunt și adăugați în cratiță împreună cu coaja de portocală, vinul, mierea și pudra de cacao. Gatiti la foc mediu, amestecand, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Lasa sa se raceasca.
6
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
7
Rulați aluatul în aproximativ 24 de bile, apoi aplatizați în discuri de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Puneți 1 linguriță grămadă de umplutură în centru. Înfășurați aluatul peste umplutură, apoi rulați într-o bilă, acoperind umplutura. Puneți foile de copt pregătite, acoperiți și lăsați la frigider aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Coaceți până când fursecurile se rumenesc ușor, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați să se răcească 2 minute pe foile de copt, apoi transferați pe un gratar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1
Bateți zahărul de cofetarie și coaja și sucul de portocale într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Ungeți fursecurile cu glazură și acoperiți cu nonpareils.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NonpareilsNonpareils
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Se lasă să se lase, aproximativ 15 minute. Păstrați într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
4
Fotografie de Steve Giralt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti

Desertul poate fi combinat cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista