Biscuiți Cu Scorțișoară

Biscuiți Cu Scorțișoară
Dacă aveți în jur 30 minute pentru a petrece în bucătărie, biscuiți scorțișoară ar putea fi un spectaculos lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 50 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție conține 326 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime. 6 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de amestec de copt, unt, stafide acoperite cu scorțișoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Biscuiți Cu Scorțișoară, Biscuiți Cu Scorțișoară, și Biscuiți Cu Fructe De Scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un robot de bucătărie, procesați chipsurile de scorțișoară până când sunt măcinate grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De ScorțișoarăChipsuri De Scorțișoară
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Scoateți 1/2 din chipsuri și continuați să procesați chipsurile rămase până când sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
4
Într-un castron mare, amestecați amestecurile de copt, 1 cană chipsuri de scorțișoară măcinate grosier și stafide. Faceți o fântână în centru, adăugați zară și amestecați doar până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață plană ușor făinată. Frământați ușor timp de 1 minut. Aplatizați aluatul la un dreptunghi de 8x10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Ungeți cu unt topit și presărați cu chipsuri de scorțișoară măcinate fin. Pornind de la o parte lungă, rostogoliți aluatul. Prindeți cusăturile și capetele pentru a sigila. Feliați rotiți transversal în 8 felii egale și aranjați într-o tigaie de copt unsă de 9x13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți 12 minute, până când sunt ușor aurii. Într-un castron separat, amestecați zahărul cofetarilor, 1 lingură de unt topit și apă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Stropiți glazura peste biscuiți fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco

Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista