Biscuiți Cu Rozmarin
Biscuiții cu rozmarin ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 152 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină de grâu cu creștere automată, scurtare, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Biscuiți Cu Rozmarin, Biscuiți Cu Picături De Rozmarin Și Piper, și Biscuiți Cu Picătură De Parmezan Cu Rozmarin.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente până se omogenizează bine.
Tăiați untul scurtat și răcit cu un blender de patiserie sau o furculiță până se sfărâmă.
Adăugați zară, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată; se presară cu 1/2 cană de făină auto-crescătoare. Frământați de 20 până la 25 de ori, adăugând până la 1/2 cană de făină suplimentară până când aluatul este neted și elastic la atingere.
Bateți aluatul într-un cerc gros de 3/4 inci (aproximativ 8 1/2 inci rotund).
Tăiați aluatul cu un tăietor rotund de 2 inci bine înfăinat, făcând 12 biscuiți.
Așezați pe foi de copt unsuroase. Frământați aluatul rămas împreună de 3 sau 4 ori; repetați procedura, făcând încă 6 biscuiți. Ungeți ușor blaturile cu unt topit.
Coaceți la 500 timp de 9 până la 11 minute sau până devin aurii.
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit făină de grâu moale cu crin alb.