Biscuiți Cu Pătrunjel Bogat
Biscuiții cu pătrunjel bogat în rețetă pot fi făcuți în aproximativ 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 36 de cenți pe porție. 4 persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de făină, bulion de pui, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 22%. Biscuiți Cu Pătrunjel, Biscuiți cu parmezan și pătrunjel, și Biscuiți Cu Cremă De Arpagic Și Pătrunjel sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu.
Tăiați în cremă de brânză și unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă bulionul, pătrunjelul și mierea doar până se umezesc.
Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; frământați de 8-10 ori. Pat sau rola la 1/2-in. grosime; tăiat cu un 2-1 / 2-in făinat. tăietor de biscuiți.
Locul 2 în. separat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Se coace la 450 de euro timp de 8-10 minute sau până se rumenesc.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru cookie-uri. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.