Biscuiți Cu Parmezan Prosciutto
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu parmezan Prosciutto. O porție conține 413 calorii, 14g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Un amestec de prosciutto, piper, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuit rapid ~ biscuiți cu parmezan cu trufe cu Pesto și Prosciutto, treceți prosciutto – prosciutto învelit cu parmezan, și Prosciutto și biscuiți cu brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți la 450 de grade F.
Într-un bol mare de amestecare, combinați amestecul de copt, prosciutto, smântână și piper negru; Se amestecă până se combină.
Frământați aluatul de 10 ori pe o suprafață ușor făinată și formați-o în bilă.
Rulați aluatul în grosime de 1/2 inch.
Tăiați cu un tăietor rotund de 2 1/4 inci, apăsând drept în jos; nu răsuciți tăietorul.
Puneți biscuiții pe o foaie de copt neagră. Ungeți ușor blaturile cu ulei și presărați parmezan ras.
Coaceți timp de 10 minute sau până se rumenesc.