Cookie-urile de nucă de cocos-ciocolată-migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 141 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ouă, migdale, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fursecuri Cu Migdale Și Ciocolată Cu Nucă De Cocos, Fursecuri Cu Ciocolată Cu Nucă De Cocos-Migdale, și Fursecuri cu făină de migdale cu chipsuri de ciocolată și nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mare, amestecați amestecul de biscuiți și cacao până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie Mix
Pudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Adăugați unt, ou și extract de migdale; se amestecă până se formează aluat moale. Se amestecă ușor migdalele. Pe foaia de cookie-uri ungreased, picătură aluat de linguri rotunjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Migdale
Unt
Cookie-uri
Aluat
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 12 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Scoateți din foaia cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Suport De Sârmă
5
În castron mediu, amestecați glazura și extractul de nucă de cocos. Frost cookie-uri.