Biscuiți Cu Nuci De Cafea
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați biscuiții cu nuci de cafea. O porție conține 215 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare scoțiană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați lapte, scorțișoară măcinată, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Biscuiți Cu Nuci De Cafea, Biscuiți De Cafea De Nucă De Cocos, și Biscuiți De Cafea Cu Ciocolată Perfectă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2/3 cană de lapte și granulele de cafea într-un castron sigur pentru microunde. Cuptor cu microunde la 1 minut; se amestecă până se dizolvă cafeaua. Acoperiți și răciți complet. Se amestecă vanilia și oul.
Preîncălziți cuptorul la 42
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 4 ingrediente (făină prin scorțișoară) într-un bol; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. (Amestecul de făină și untul pot fi, de asemenea, combinate într-un procesor de alimente; puls până când amestecul seamănă cu făină grosieră.) Se amestecă nucile.
Adăugați amestecul de lapte, amestecând doar până când este umed (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați ușor de 4 ori cu mâinile făinoase. Puneți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Tăiați aluatul în 10 pene; nu separați.
Ungeți aluatul cu 2 lingurițe de lapte; presărați cu 2 lingurițe de zahăr.
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.