Biscuiți Cu Lămâie De Nucă De Cocos Fără Gluten
Nevoie de o desert fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian? Fursecurile cu lămâie de nucă de cocos fără Gluten ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 91 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, zahăr, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Gogoasa de tort la cuptor cu var de nucă de cocos (fără gluten, Vegană, fără soia), Cupcakes Cu Lămâie De Lămâie (Fără Gluten, Fără Zahăr), și Tarte cremoase cu Lime și nucă de cocos fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Bateți zahărul alb, uleiul și oul împreună într-un castron folosind un mixer electric până când sunt cremoase și netede.
Bateți făina, nuca de cocos, coaja de tei și praful de copt împreună într-un castron separat; se amestecă în amestec cremos până când aluatul este doar combinat. Aruncați aluatul cu linguri pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când prăjiturile sunt aurii în jurul marginilor, aproximativ 8 minute.
Transferați cookie-urile într-o grătar pentru a se răci.
Bateți zahărul cofetarilor și sucul de lămâie împreună într-un castron până se omogenizează; se întinde peste fiecare prăjitură.