Biscuiți Cu Lingură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu lingură. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 106 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 13 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 75 ore. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Cookie-Uri Lingură: Lusikkaleivat (Finlanda), Biscuiți Cu Lingură De Unt Brun Cu Gem, și Pâine Lingură.
Instrucțiuni
Umpleți chiuveta de bucătărie cu aproximativ 2 inci de apă rece. Topiți untul într - o cratiță grea de 2 până la 3 litri la foc moderat și gătiți, amestecând ocazional, până când untul devine auriu cu un parfum asemănător nucilor și petele de pe fundul tigaiei transformă un caramel bogat maro, 10 până la 12 minute. (Untul va spuma inițial, apoi se va disipa. Va apărea o spumă mai groasă și va acoperi suprafața chiar înainte ca untul să înceapă să se rumenească; se amestecă mai frecvent spre sfârșitul gătitului.)
Puneți tigaia în chiuvetă pentru a opri gătitul, apoi răciți, amestecând frecvent, până când untul începe să pară opac, aproximativ 4 minute.
Scoateți tigaia din chiuvetă și amestecați zahărul și vanilia.
Bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mic și amestecați în amestecul de unt până se formează un aluat. Se modelează într-o bilă, se înfășoară cu folie de plastic și se lasă să stea la temperatura camerei răcoroase 1 până la 2 ore (pentru a permite dezvoltarea aromelor).
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Apăsați o bucată de aluat în castron de linguriță, aplatizând blatul, apoi glisați afară și așezați, cu partea plată în jos, pe o foaie de copt unsă. (Aluatul se va simți sfărâmicios, dar va deveni coeziv atunci când este presat.) Continuați să formați cookie-uri și să aranjați pe foaie.
Coaceți prăjiturile până când sunt aurii palide, 8 până la 15 minute. Se răcește cookie-urile pe foaie pe un raft 5 minute, apoi se transferă cookie-urile la raft și se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
În timp ce prăjiturile se răcesc, căldura se păstrează într-o cratiță mică la foc mic până când curge, apoi se toarnă printr-o sită într-un castron mic, apăsând puternic pe solide și se răcește complet.
Întindeți partea plată a unui cookie cu un strat subțire de conserve. Sandwich cu partea plată a unui alt cookie. Continuați cu prăjiturile și conservele rămase, apoi lăsați să stea până se fixează, aproximativ 45 de minute.
Transferați cookie-urile într-un recipient etanș și așteptați 2 zile înainte de a mânca.
* Aluatul poate fi făcut cu 12 ore înainte de coacere și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei pentru a se înmuia ușor înainte de a forma fursecuri, aproximativ 30 de minute.* Cookie-urile se păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 2 săptămâni.