Biscuiți Cu Lapte Bătut
Biscuiții cu lapte este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 137 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Această rețetă de la Toțiretetele au 467 de fani. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sare, făină, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Lapte Bătut, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Lapte Bătut.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Tapetați o foaie de copt cu un covor de copt din silicon sau hârtie pergament.
Bateți făina, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună într-un bol mare.
Tăiați untul în amestecul de făină cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere, aproximativ 5 minute.
Faceți o fântână în centrul amestecului de unt și făină.
Se toarnă 3/4 cană zară;se amestecă până se combină.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată, bateți împreună într-un dreptunghi.
Îndoiți dreptunghiul în treimi. Întoarceți aluatul o jumătate de tură, adunați orice firimituri și aplatizați-vă înapoi într-un dreptunghi. Repetați încă de două ori, pliați și presați aluatul în total de trei ori.
Rulați aluatul pe o suprafață înmuiată la aproximativ 1/2 inch grosime.
Tăiați 12 biscuiți folosind un tăietor rotund de biscuiți de 2 1/2 inci.
Transferați biscuiții pe foaia de copt pregătită. Apăsați o liniuță în partea de sus a fiecărui biscuit cu degetul mare.
Ungeți vârfurile biscuiților cu 2 linguri de lapte bătut.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca să cureți Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Curat Ardezie Riesling]()
Curat Ardezie Riesling
Clean Slate are un profil de gust curat, crocant, cu arome pure de fructe completate de aciditate plină de viață, care este marca comercială a Rieslings de la Mosel-Saar-Ruwer. Acest echilibru atrăgător de fructe și crocant funcționează bine cu o gamă largă de bucătării, făcând din Clean Slate un meci excepțional de bun cu mâncarea.