Biscuiți Cu Lapte Bătut
Biscuiti zară ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 18 și costă 6 cenți pe porție. O porție conține 78 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 12%. Rețete similare includ Biscuiți Cu Lapte Bătut, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Lapte Bătut.
Instrucțiuni
Combinați făina, praful de copt, sifonul și sarea; amestecați bine.
Tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Adăugați treptat zară, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați de 10 până la 12 ori.
Rulați aluatul la o grosime de 1/2 inci; tăiați cu un tăietor de biscuiți de 2 inci.
Așezați biscuiții pe o foaie de copt ung.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
![Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.]()
Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.
Domaine LeSeurre's Riesling juice is fermented 100% in stainless tanks. While on its lees, the wine is hand-stirred (bâtonnage sur lies) once per month, for 11 months. This process develops an additional complexity of flavors and aromas. This dry Riesling has scents of citrus blossoms and lemon zest, layered on the palate with hints of pear.This Riesling pairs well with trout amandine, raw oysters and is a lovely aperitif.