Biscuiți Cu Lapte Bătut
Biscuiti zară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 483 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuiți Cu Lapte Bătut, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Cerneti impreuna faina, sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.
Tăiați scurtarea folosind un blender de patiserie sau mâinile sau un mixer de suport fixat cu un cârlig de aluat până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Faceți o fântână în centru și adăugați 1 cană zară. Folosind mâinile, pliați rapid ingredientele uscate în laptele de unt până se formează un aluat lipicios. Poate fi necesar să adăugați mai mult zară.
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Îndoiți ușor aluatul peste el însuși de 3 sau 4 ori pentru a crea straturi. Apăsați aluatul la o grosime de 1 1/2 inci și tăiați-l cu un tăietor de biscuiți de 3 inci.
Așezați biscuiții pe o foaie de biscuiți neagră și periați blaturile cu lapte de unt.
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute până se ridică și se rumenesc.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
![# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.]()
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.
#95 Wine Spectator Top 100 of 2017It’s richer and less minty than usual but I like the richness in this vintage, which can use a little gras; so anticipate a wine with more apple and less spearmint; crunchy stuff. The parcel is called Heel and it’s to the right of Anrecht, from which one of the great trio of en-bloc wines comes.