Biscuiți Cu Lapte Bătut

Biscuiți Cu Lapte Bătut
Biscuiti zară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 483 calorii, 8g de proteine, și 28G de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, bicarbonatul de sodiu, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Biscuiți Cu Lapte Bătut, Biscuiți Cu Lapte Bătut, și Biscuiți Cu Lapte Bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Cerneti impreuna faina, sarea, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Tăiați scurtarea folosind un blender de patiserie sau mâinile sau un mixer de suport fixat cu un cârlig de aluat până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Faceți o fântână în centru și adăugați 1 cană zară. Folosind mâinile, pliați rapid ingredientele uscate în laptele de unt până se formează un aluat lipicios. Poate fi necesar să adăugați mai mult zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață înmuiată. Îndoiți ușor aluatul peste el însuși de 3 sau 4 ori pentru a crea straturi. Apăsați aluatul la o grosime de 1 1/2 inci și tăiați-l cu un tăietor de biscuiți de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Așezați biscuiții pe o foaie de biscuiți neagră și periați blaturile cu lapte de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți timp de 20 până la 25 de minute până se ridică și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.
#95 Wine Spectator Top 100 of 2017It’s richer and less minty than usual but I like the richness in this vintage, which can use a little gras; so anticipate a wine with more apple and less spearmint; crunchy stuff. The parcel is called Heel and it’s to the right of Anrecht, from which one of the great trio of en-bloc wines comes.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista