Biscuiți Cu Ierburi Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu plante parmezane. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 163 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți rapizi cu parmezan și ierburi, Biscuiți Cu Ierburi, și Biscuiți Cu Ierburi Fulgi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 425 F. intr-un bol mare se amesteca faina, patrunjelul, 2 linguri de branza, zaharul, praful de copt, sarea si busuiocul.
Adăugați 3/4 cană de frișcă; se amestecă cu furculița doar până când ingredientele uscate sunt umezite, adăugând frișcă suplimentară câte 1 lingură, dacă este necesar, pentru a forma un aluat moale.
Pe suprafața de lucru ușor făinată, rulați ușor aluatul în făină pentru a acoperi. Frământați ușor de aproximativ 10 ori sau până când aluatul formează o bilă netedă. Pat aluat în pătrat gros de 1/2 inch.
Cu cuțitul, tăiați aluatul în 12 pătrate.
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe o foaie mare de cookie-uri.
Se unge cu unt topit; se presară cu 1 lingură de brânză rămasă.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.