Biscuiți Cu Ierburi Parmezan

Biscuiți Cu Ierburi Parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați biscuiții cu plante parmezane. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 163 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Biscuiți rapizi cu parmezan și ierburi, Biscuiți Cu Ierburi, și Biscuiți Cu Ierburi Fulgi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se incinge cuptorul la 425 F. intr-un bol mare se amesteca faina, patrunjelul, 2 linguri de branza, zaharul, praful de copt, sarea si busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Adăugați 3/4 cană de frișcă; se amestecă cu furculița doar până când ingredientele uscate sunt umezite, adăugând frișcă suplimentară câte 1 lingură, dacă este necesar, pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
3
Pe suprafața de lucru ușor făinată, rulați ușor aluatul în făină pentru a acoperi. Frământați ușor de aproximativ 10 ori sau până când aluatul formează o bilă netedă. Pat aluat în pătrat gros de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Cu cuțitul, tăiați aluatul în 12 pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Așezați la aproximativ 1 inch distanță pe o foaie mare de cookie-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Se unge cu unt topit; se presară cu 1 lingură de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Coaceți 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
8
Se servește cald.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista