Biscuiți Cu Iaurt Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați biscuiții cu iaurt cu miere. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, iaurtul cu miere voskos, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Recolta de miere și a Pentru ananas prăjit cu miere cu iaurt și fistic, Biscuiți Cu Iaurt, și Biscuiți Cu Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți untul în congelator până când este foarte rece — aproximativ 20 de minute.Între timp, într-un castron mare, amestecați bine făina, praful de copt și sarea.Folosind o răzătoare mare, gratuiți untul rece peste amestecul de făină. Aruncați-l cu o furculiță (sau cu degetele) până când pare grosier și sfărâmicios.
Adăugați iaurtul și amestecați pentru a face un aluat ușor lipicios, dar suficient de gros pentru a fi tăiat. Împărțiți aluatul în jumătate. Lucrând o jumătate la un moment dat, apăsați aluatul într-o pată de aproximativ 3/4 inch grosime și tăiați trei runde folosind marginea unui pahar sau a unui tăietor de biscuiți. Este posibil să trebuiască să tăiați două, apoi să adunați resturile pentru a treia.. Repetați cu aluatul rămas.Aranjați aluatul pe foaia de copt și ungeți blaturile cu unt topit.
Puneți biscuiții în cuptorul fierbinte de 450 de grade.Reduceți căldura la 204°.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.