Biscuiți Cu Iaurt Cu Miere

Biscuiți Cu Iaurt Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați biscuiții cu iaurt cu miere. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, iaurtul cu miere voskos, untul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 58 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Recolta de miere și a Pentru ananas prăjit cu miere cu iaurt și fistic, Biscuiți Cu Iaurt, și Biscuiți Cu Iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți untul în congelator până când este foarte rece — aproximativ 20 de minute.Între timp, într-un castron mare, amestecați bine făina, praful de copt și sarea.Folosind o răzătoare mare, gratuiți untul rece peste amestecul de făină. Aruncați-l cu o furculiță (sau cu degetele) până când pare grosier și sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
RăzătoareRăzătoare
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați iaurtul și amestecați pentru a face un aluat ușor lipicios, dar suficient de gros pentru a fi tăiat. Împărțiți aluatul în jumătate. Lucrând o jumătate la un moment dat, apăsați aluatul într-o pată de aproximativ 3/4 inch grosime și tăiați trei runde folosind marginea unui pahar sau a unui tăietor de biscuiți. Este posibil să trebuiască să tăiați două, apoi să adunați resturile pentru a treia.. Repetați cu aluatul rămas.Aranjați aluatul pe foaia de copt și ungeți blaturile cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Puneți biscuiții în cuptorul fierbinte de 450 de grade.Reduceți căldura la 204°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateNormal
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista