Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Unt De Arahide
Unt de arahide fulgi de ovăz Cookie-uri este un lactate gratuit rețetă cu 36 de porții. O porție conține 239 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți extract de vanillan, scurtare, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Unt Rumenit Unt De Arahide Fulgi De Ovăz Cookie-Uri Cu Ciocolată, Unt De Arahide-Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz, și Biscuiți Cu Unt De Arahide Cu Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Într-un castron, cremă de scurtare și unt de arahide.
Adăugați zahăr brun, ouă și vanilie; se amestecă bine.
Combinați ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul de cremă și se amestecă bine. Aruncați cu lingurițe rotunjite pe foi de copt negrase. Aplatizați cu o furculiță.
Se coace la 350 CP timp de 12 minute sau până se termină.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru Cookie-ul de ovăz. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "