Biscuiți Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați Scones cu fulgi de ovăz cu afine. Pentru 53 de cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 275 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de făină, făină, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce este destul de rău. Încercați Biscuiți De Afine + Glazură De Brânză Cremă De Afine, Biscuiți de afine cu gem de nucă de cocos de afine, și Blueberry Cobbler ovaz (și alte idei de fulgi de ovăz) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Amestecați fulgii de ovăz, făinurile, zahărul, bicarbonatul de sodiu și praful de copt împreună într-un bol de amestecare. Folosiți un tăietor de patiserie sau două furculițe și tăiați untul cu amestecul de făină până se sfărâmă și se amestecă bine. Se amestecă laptele în amestecul de făină până se combină. Amestecați ușor nucile pecan și afinele. Strângeți aluatul într-o bilă și bateți într-un cerc mare de aproximativ 1 inch înălțime.
Tăiați în 8 pene și așezați pe foaia de copt pregătită.
Ungeți blaturile cu 2 linguri de lapte.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 20 până la 25 de minute.