Biscuiți Cu Fistic-Afine

Biscuiți Cu Fistic-Afine
Scones cu fistic-afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 193 calorii. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, afine, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Biscuiți Cu Merișor-Fistic, Biscuiți Cu Fistic, și Biscuiți Cu Fistic De Cireșe Uscate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, praful de copt și sarea într-un castron mare; tăiați untul cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Acoperiți și răciți amestecul de făină 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Combinați Zara și următoarele 4 ingrediente (prin ou), amestecând cu un tel până se omogenizează bine. Se amestecă afine și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
Lapte BătutLapte Bătut
NuciNuci
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Adăugați amestecul de zară în amestecul de făină; se amestecă doar până când aluatul este umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Bateți aluatul într-un cerc de 8 inci pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Tăiați aluatul în 12 pene (nu separați pene).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
8
Periați albușul de ou peste aluat; presărați uniform cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
AluatAluat
9
Coaceți la 400 timp de 13 minute sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din tigaie; se răcește 2 minute pe rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista