Biscuiți Cu Felii De Citrice

Biscuiți Cu Felii De Citrice
Citrus Slice Cookies este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 128 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Dacă aveți la îndemână unt, extract de portocale, extract de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Prăjituri Cu Felii De Plăcintă, Biscuiți Cu Felii De Mentă, și Mocha Felie Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți untul, zahărul, vanilia și ouăle cu mixerul electric cu suport la viteză medie-mică sau cu mixerul electric de mână la viteza cea mai mică până când sunt bine combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați făină și sare; bateți până se formează aluat moale și lipicios. (Ar trebui să puteți manipula aluatul fără ca acesta să se lipească de degete. Dacă aluatul este lipicios, bateți în făină suplimentară câte 1 lingură odată până când aluatul ajunge la consistența corectă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Pe suprafața de lucru, formați aluatul într-o bilă. Împărțiți în 3 porțiuni egale. Întoarceți o treime din aluat în castron; bateți coaja de portocală, extractul de portocală și picăturile de culoare galbenă și roșie a alimentelor până când culoarea portocalie este consistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De PortocaleExtract De Portocale
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
PortocaliuPortocaliu
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Scoateți aluatul din vas; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
5
Castron curat; adăugați încă o treime porție de aluat. Bateți coaja de lămâie, extractul de lămâie și picăturile de culoare galbenă a alimentelor până când culoarea galbenă este consistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor GalbeneCuloarea Alimentelor Galbene
Extract De LămâieExtract De Lămâie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Scoateți aluatul din vas; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
7
Lăsați restul de o treime din aluat simplu; acoperiți cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Refrigerați toate porțiile de aluat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
9
Formați fiecare porție de aluat colorat într-o rolă de aproximativ 5 inci lungime și 2 1/2 inci în diametru; pus deoparte. Pe suprafața de lucru ușor făinată, rulați aluatul simplu într-un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
10
Așezați ruloul de aluat portocaliu pe aluatul simplu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
AluatAluat
RolaRola
11
Rulați aluatul simplu într-un singur strat în jurul aluatului portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
AluatAluat
RolaRola
12
Tăiați excesul de aluat; rezervați pentru aluat galben.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
13
Așezați zahărul de șlefuit portocaliu pe farfurie; rulați aluatul conectați zahărul până când este complet acoperit. Înfășurați Jurnalul de aluat acoperit cu zahăr în folie de plastic; la frigider. Repetați procesul cu aluatul de lămâie, aluatul simplu rămas și zahărul galben de șlefuit. Puneți la frigider buștenii de aluat cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr șlefuitZahăr șlefuit
PortocaliuPortocaliu
AluatAluat
LămâieLămâie
ZahărZahăr
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
14
Încălziți cuptorul la 400 de foi de cookie-uri F. F. Line cu hârtie pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
15
Tăiați buștenii răciți în runde groase de 1/8 până la 1/4 inch. Cu marginea din spate a cuțitului, scor" segment " linii în fiecare rundă, ceea ce face doar indentări (nu merg tot drumul prin).
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
16
Tăiați rundele în jumătate; așezați pe foi de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
17
Coaceți 6 până la 8 minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Eliminați cookie-urile de pe foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista