Biscuiți Cu Căpșuni
Reteta Scones de căpșuni ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 30 minute. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă 58 cenți pe porție. O porție conține 169 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, amestec original, iaurt grecesc cu căpșuni și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această masă de dimineață. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Biscuiți Cu Căpșuni, Scones Cu Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Grăsimi, și Biscuiți Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați foaia de prăjituri cu spray de gătit sau unsoare cu scurtare.
Într-un castron mare, amestecați amestecul Bisquick, iaurtul, 1/4 cană de lapte și oul până se formează aluatul moale. Îndoiți căpșunile.
Pe foaie cookie, pat aluat în Runda de 10 inch. (Dacă aluatul este lipicios, înmuiați degetele în amestec Bisquick).
Periați blatul cu lapte suplimentar.
Tăiați rotund în 8 pene; separați ușor.
Coaceți 12 până la 15 minute sau până se rumenesc. Separați cu grijă scones.