Biscuiți cu ciocolată și mentă
Biscuiții cu ciocolată și mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de deserturi. Această rețetă servește 36 și costă 16 cenți per porție. O porție conține 130 de calorii , 2 g de proteine și 7 g de grăsimi . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Crăciun . Această rețetă de la Foodnetwork necesită praf de copt, sare, ciocolată și extract de mentă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 58 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de excelent cu lingura de 11% . Biscuiții peppermint pinwheel , ciocolată și vanilie pinwheel și semidulce ciocolată pinwheel fursecurile sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Împărțiți aluatul în jumătate și adăugați ciocolata și vanilia până la 1 jumătate și încorporați cu mâinile.
Adăugați gălbenușul de ou, extractul de mentă și bomboane zdrobite în cealaltă jumătate de aluat și încorporați cu mâinile. Acoperiți ambele cu plastic și lăsați-le la rece aproximativ 5 minute.
Întindeți aluatul separat până la o grosime de aproximativ 1/4 inch.
Puneți aluatul de mentă deasupra ciocolatei și presați împreună pe margini. Folosind hârtie cerată sau o placă de tăiat flexibilă dedesubt, rulați aluatul în buștean. Înfășurați în hârtie ceară și lăsați la frigider pentru 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Scoateți aluatul din frigider și tăiați-l în felii de 1/2 inch.
Așezați prăjiturile la o distanță de 1 inch pe o foaie de copt unsă, pergament sau covoraș de silicon și coaceți timp de 12 până la 13 minute, rotind tava la jumătatea timpului de gătire.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea pe tava de copt timp de 2 minute, apoi mutați pe un grătar pentru a se răci complet. Păstrați într-un recipient etanș până la 1 săptămână.
Cerne împreună făina, praful de copt și sarea. Pus deoparte.
Puneți untul și zahărul într-un castron mare de mixer electric și bateți până la culoare.
Adăugați oul și laptele și bateți pentru a se combina. Puneți mixerul la viteză mică, adăugați treptat făina și bateți până când amestecul se smulge de pe marginea vasului. Împărțiți aluatul în jumătate, înveliți-l în hârtie cerată și lăsați-l la frigider pentru 2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Se presara suprafata unde vei intinde aluatul cu zahar pudra.
Scoateți câte un pachet de aluat împachetat din frigider, presărați sucitorul cu zahăr pudră și întindeți aluatul până la o grosime de 1/4 inch. Mutați aluatul și verificați frecvent dedesubt pentru a vă asigura că nu se lipește. Dacă aluatul s-a încălzit în timpul rulării, puneți deasupra o foaie de prăjituri rece timp de 10 minute pentru a se răci.
Tăiați în forma dorită, puneți-le la cel puțin 1 inch una de cealaltă pe o foaie de copt unsă, pergament sau covoraș de copt din silicon și coaceți timp de 7 până la 9 minute sau până când prăjiturile abia încep să devină maro pe margini, rotind foaia de biscuiți la jumătatea coacerii. timp.
Lăsați să stea pe tava de copt timp de 2 minute după scoaterea din cuptor și apoi treceți la răcirea completă pe grătar.
Se servește ca atare sau cu gheață, după dorință. A se pastra in recipient ermetic pana la 1 saptamana.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Desertul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "