Biscuiți Cu Ciocolată Dublă-Mentă

Biscuiți Cu Ciocolată Dublă-Mentă
Cookie-urile Double Chocolate-Peppermint Crunch ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 50. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bastoane de bomboane, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți Cu Ciocolată Dublă-Mentă, The Great Food Blogger Cookie Swap 2014-Cookie-Uri Cu Ciocolată Dublă Cu Mentă, și Ciocolată Mentă Crunch Cookie-Uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Se amestecă 2 căni de chipsuri de ciocolată într-un castron metalic mediu așezat peste cratița cu apă clocotită până se topește și se omogenizează. Măsurați 2/3 cană de ciocolată topită; se transferă într-un castron mic de metal și se rezervă pentru stropire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
CuptorCuptor
2
Bateți făina, pudra de cacao, praful de copt, pudra de espresso și sarea într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până când este cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați zahăr și ambele extracte; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Adăugați ouă; bate pentru a amesteca. Bateți în ciocolată topită din castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați ingrediente uscate; bate doar pentru a amesteca. Se amestecă restul de 1/2 cană de chipsuri de ciocolată. Măsurați 1 aluat de lingură de nivel; rulați aluatul între palme pentru a forma bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
AluatAluat
RolaRola
6
Așezați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas, distanțând fursecurile la o distanță de 1 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți cookie-urile până când sunt crăpate peste tot și testerul introdus în centru iese cu firimituri mari umede atașate, 8 până la 9 minute. Se răcește cookie-urile pe foaia de copt 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
8
Transferați cookie-urile pe hârtie pergament pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
9
Reîncălziți 2/3 cană de ciocolată rezervată peste o cratiță mică de apă clocotită. Folosind furculița, stropiți ciocolata peste fursecuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Presărați bastoane de bomboane zdrobite, aranjând câteva bucăți cu piese roșii care arată. Se răcește doar până se instalează ciocolata, aproximativ 20 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 3 săptămâni înainte. A se păstra etanș la congelator. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Candy CaneCandy Cane
CiocolataCiocolata
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista