Biscuiți Cu Ciocolată Dublă-Mentă
Cookie-urile Double Chocolate-Peppermint Crunch ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 50. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 102 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bastoane de bomboane, ouă, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Biscuiți Cu Ciocolată Dublă-Mentă, The Great Food Blogger Cookie Swap 2014-Cookie-Uri Cu Ciocolată Dublă Cu Mentă, și Ciocolată Mentă Crunch Cookie-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament. Se amestecă 2 căni de chipsuri de ciocolată într-un castron metalic mediu așezat peste cratița cu apă clocotită până se topește și se omogenizează. Măsurați 2/3 cană de ciocolată topită; se transferă într-un castron mic de metal și se rezervă pentru stropire.
Bateți făina, pudra de cacao, praful de copt, pudra de espresso și sarea într-un castron mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până când este cremos.
Adăugați zahăr și ambele extracte; bate până se omogenizează.
Adăugați ouă; bate pentru a amesteca. Bateți în ciocolată topită din castron mediu.
Adăugați ingrediente uscate; bate doar pentru a amesteca. Se amestecă restul de 1/2 cană de chipsuri de ciocolată. Măsurați 1 aluat de lingură de nivel; rulați aluatul între palme pentru a forma bilă.
Așezați pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas, distanțând fursecurile la o distanță de 1 1/2 inci.
Coaceți cookie-urile până când sunt crăpate peste tot și testerul introdus în centru iese cu firimituri mari umede atașate, 8 până la 9 minute. Se răcește cookie-urile pe foaia de copt 5 minute.
Transferați cookie-urile pe hârtie pergament pe rafturi pentru a se răci complet.
Reîncălziți 2/3 cană de ciocolată rezervată peste o cratiță mică de apă clocotită. Folosind furculița, stropiți ciocolata peste fursecuri.
Presărați bastoane de bomboane zdrobite, aranjând câteva bucăți cu piese roșii care arată. Se răcește doar până se instalează ciocolata, aproximativ 20 de minute. Faceți înainte: se poate face cu 3 săptămâni înainte. A se păstra etanș la congelator. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.