Biscuiți Cu Ciocolată Dublă Fără Gluten

Biscuiți Cu Ciocolată Dublă Fără Gluten
Cookie-urile cu ciocolată dublă fără Gluten sunt un fără gluten și fără lactate desert. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 247 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți gumă de xantan, bicarbonat de sodiu, chipsuri de ciocolată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 34 de minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Ciocolată Dublă (Fără Gluten), Biscuiți Cu Ciocolată Dublă Fără Gluten, și Biscuiți cu ciocolată dublă {fără cereale, fără zahăr, fără unt} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. tapetați 2 foi de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Într-un castron mediu, amestecați uleiul, sucul de trestie evaporat, sosul de mere, pudra de cacao, sarea și vanilia. Într-un alt castron mediu, amestecați făina, făina de in, bicarbonatul de sodiu și guma de xantan. Folosind o spatulă de cauciuc, adăugați cu grijă ingredientele uscate în amestecul umed și combinați până se formează aluatul. Îndoiți ușor chipsurile de ciocolată până când sunt distribuite uniform pe tot aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Trestie EvaporatSuc De Trestie Evaporat
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Gumă XantanGumă Xantan
Sos De MereSos De Mere
Semințe De In MăcinateSemințe De In Măcinate
VanilieVanilie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BatetiBateti
BolBol
4
Folosind un pepene galben sau o lingură, scoateți aluatul pe foile de copt pregătite, distanțându-le la 1 inch. Apăsați ușor fiecare cu călcâiul mâinii pentru a le ajuta să se răspândească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
AluatAluat
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
5
Coaceți pe raftul central timp de 14 minute, rotind tăvile la 180 de grade după 7 minute. Cookie-urile vor fi crocante pe margini și moi în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați fursecurile să stea pe foaia de copt timp de 10 minute, apoi transferați fursecurile într-o grătar și răciți-le complet înainte de a le acoperi. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 3 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
DificultateExpert
Gata În1 h, 34 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista