Biscuiți Cu Ciocolată Din Scoarță De Mentă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu ciocolată din scoarță de mentă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 197 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, extract de vanillan, pudră de cacao și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 935 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Biscuiți Cu Coajă De Mentă Cu Ciocolată, Biscuiți Cu Coajă De Mentă Cu Ciocolată, și Biscuiți Cu Coajă De Mentă Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 350 cca F. 2 cremă untul și zaharurile împreună timp de aproximativ două minute la viteză medie sau până când sunt bine încorporate și de culoare deschisă.3
Adăugați oul și extractul de vanilie până se încorporează bine, aproximativ un minut. Asigurați-vă că răzuiți părțile laterale și fundul vasului la jumătatea drumului.4 cernem împreună făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și pudra de cacao.
Se adaugă încet la amestecul de unt și se bate la viteză medie, oprindu-se odată ce totul este încorporat (nu amestecați prea mult).5 pliați în chipsurile de scoarță de mentă. 6 luați linguri mici de aluat și rotiți-le în bile de dimensiuni de un centimetru și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Coaceți timp de -12 minute.
Se lasă să se răcească pe tigaie câteva minute, apoi se transferă într-o grătar pentru a se răci complet.