Biscuiți Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide Din Făină Integrală Albă
Această rețetă face 42 de porții cu 93 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 77 ar spune că a lovit locul. Un amestec de zahăr brun, unt, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți Cu Unt De Arahide (Făină Albă De Grâu Integral), Biscuiți Cu Ciocolată Cu Unt De Arahide Din Grâu Integral, și Unt de arahide și miere biscuiți cu ciocolată din grâu integral pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron; pus deoparte. Cu o lingură de lemn, bateți untul topit, zahărul brun și zahărul granulat până se combină. Se amestecă untul de arahide, oul și extractul de vanilie. Se amestecă treptat amestecul de făină. Se amestecă bucăți și alune. Folosind o lingură nivelată, rulați aluatul în bile; așezați pe foi de copt ungrease la distanță de aproximativ 2 inci. Aplatizați ușor cu o furculiță.
Coaceți timp de 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt setate, dar centrele sunt încă moi (vor părea subdone). Se răcește pe foi de copt timp de 4 minute; scoateți pe rafturi pentru a se răci complet.Face aproximativ 42 de cookie-uri