Carne de vită la grătar pentru sandvișuri

Carne de vită la grătar pentru sandvișuri
Carne de vită gratar pentru sandwich-uri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 202 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, sare, friptură de chuck și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 108 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare sunt Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, și Carne de vită la grătar pentru sandvișuri.

Instrucțiuni

1
Așezați friptura într-o tigaie mare acoperită. Prăjiți la 325 grade F (165 grade C) timp de 2 ore sau până când carnea se destramă și se toacă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și sotati până când ceapa devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Se amestecă oțetul și sosul de chili. Umpleți sticla goală de sos de chili cu apă, agitați și turnați lichid în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ChiliSos De Chili
OțetOțet
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă în zahăr brun, muștar, sos Worcestershire, piper negru, sare, piper cayenne și usturoi. Gatiti sosul la foc mic, amestecand des, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
SosSos
SareSare
6
Cu două furculițe, tăiați carnea de vită prăjită. Se amestecă carnea în sos în tigaie și se fierbe timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Echipamente

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Vinul Zinfandel și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru grătar. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 36 de dolari.
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli Vigneto di Evo Zinfandel
Martinelli" Vigneto di Evo " Zinfandel are arome proaspete de compot de zmeură, ciocolată cu lapte și stejar dulce pe nas. Intrarea dulce cu arome de conserve de afine și plăcintă cu căpșuni duce la taninuri suple pe palatul Mijlociu și finisaj proaspăt de rodie.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții20
Scor De Sănătate4
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista