Carne de vită la grătar pentru sandvișuri
Carne de vită gratar pentru sandwich-uri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă $1.2 Pe portie. O porție conține 202 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Dacă aveți la îndemână piper, sare, friptură de chuck și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. 108 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 45%. Rețete similare sunt Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, și Carne de vită la grătar pentru sandvișuri.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-o tigaie mare acoperită. Prăjiți la 325 grade F (165 grade C) timp de 2 ore sau până când carnea se destramă și se toacă ușor.
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și sotati până când ceapa devine translucidă.
Se amestecă oțetul și sosul de chili. Umpleți sticla goală de sos de chili cu apă, agitați și turnați lichid în tigaie.
Se amestecă în zahăr brun, muștar, sos Worcestershire, piper negru, sare, piper cayenne și usturoi. Gatiti sosul la foc mic, amestecand des, pana se ingroasa.
Cu două furculițe, tăiați carnea de vită prăjită. Se amestecă carnea în sos în tigaie și se fierbe timp de 30 de minute.