Biscuiți Cu Ciocolată Cu Scorțișoară
Biscuiții cu ciocolată cu scorțișoară sunt un desert care servește 24. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 198 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 8 ore și 35 de minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, făină, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Biscuiți Cu Ciocolată Cu Scorțișoară, Biscuiți Cu Ciocolată Cu Stafide Cu Scorțișoară, și Biscuiți Cu Ciocolată Cu Zahăr Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, scortisoara, sarea si bicarbonatul de sodiu impreuna intr-un castron.
Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un castron mare până se omogenizează. Bateți ouăle, pe rând, în amestecul de unt până se încorporează complet. Bateți extractul de vanilie cu ultimul ou.
Se amestecă amestecul de făină în amestecul de ouă până se încorporează. Îndoiți chipsurile de ciocolată, amestecând aluatul suficient pentru a combina uniform. Înfășurați aluatul în plastic și răciți peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Rulați aluatul de prăjituri pe o suprafață ușor făinată și tăiați-l în formele dorite cu tăietori de prăjituri. Aranjați fursecurile la o distanță de aproximativ 1 1/2 inch pe foi de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când marginile sunt aurii, 8 până la 10 minute. Lăsați fursecurile să se răcească pe foaia de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe o grătar pentru a se răci complet.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti
Fursecuri cu ciocolată în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.