Rețeta de ciocolată scones ar putea satisface pofta ta scoțiană în aproximativ 35 minute. Pentru 96 cenți pe porție, primești o masă de dimineață care servește 4. O porție conține 687 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de zahăr pudră, zahăr, coacăze și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți Cu Ciocolată, Biscuiți Cu Ciocolată, și Biscuiți Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați 1/2 cană de coacăze și 2 linguri de apă într-un castron pentru microunde. Cuptorul cu microunde la maxim 45 de secunde, amestecând la fiecare 15 secunde. Se răcește 10 minute (nu se scurge).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacăze
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
3
Combinați amestecul de copt, 1/4 cană de zahăr și scorțișoară într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Scorțișoară
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați în unt cu 2 cuțite până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
5
Adăugați coacăze, 2/3 cană jumătate și jumătate, chipsuri și albuș de ou; se amestecă până se umezește. Aruncați aluatul cu 1/4 cană pe o foaie de copt căptușită cu folie; puneți tigaia în congelator 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Coacăze
Cartofi Prăjiți
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Combinați gălbenușul de ou și 1 lingură jumătate și jumătate; periați blaturile și presărați cu 1 lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
Zahăr
7
Coaceți la 400 timp de 12 minute sau până devin aurii. Se răcește pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Combinați zahărul pudră și 1 1/2 lingurițe de apă; stropiți peste biscuiți.