Biscuiți cu Cheddar și arpagic

Biscuiți cu Cheddar și arpagic
Cheddar și arpagic biscuiți ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 180 și costă 2 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Arpagic Cheddar, Biscuiți Cu Arpagic Cheddar, și Biscuiți cu Cheddar și arpagic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 218°.tapetați 2 foi mari de copt cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați făina, sarea și praful de copt și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați untul rece, brânza și arpagicul. Folosiți un blender de patiserie, 2 cuțite sau vârful degetelor pentru a amesteca untul până când amestecul este sfărâmicios, rămânând câteva bucăți de unt sau brânză de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
BrânzăBrânză
ArpagicArpagic
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați lapte și amestecați ușor pentru a umezi, nu mai mult de 10 secunde. Aluatul va fi dur; nu suprasolicitați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
LapteLapte
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață mare de lucru înmuiată și frământați ușor într-o bilă, nu mai mult de 6 până la 8 rotații rapide. Lucrând rapid, rulați aluatul într-un cerc gros de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Tăiați biscuiți mici folosind un tăietor de prăjituri de 1 inch. Adunați resturi de aluat, întindeți din nou la o grosime de 1/2 inch și tăiați mai mulți biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
Cookie-uriCookie-uri
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
7
Așezați biscuiții la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt. Ungeți ușor blaturile de biscuiți cu unt topit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscuițiBiscuiți
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți până se rumenesc ușor deasupra, 15 până la 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În33 m.
Porții180
Scor De Sănătate0
Revista