Biscuiți cu Cheddar și arpagic
Cheddar și arpagic biscuiți ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 180 și costă 2 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 14 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lapte, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Biscuiți Cu Arpagic Cheddar, Biscuiți Cu Arpagic Cheddar, și Biscuiți cu Cheddar și arpagic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 218°.tapetați 2 foi mari de copt cu pergament.
Într-un castron mare, combinați făina, sarea și praful de copt și amestecați bine.
Adăugați untul rece, brânza și arpagicul. Folosiți un blender de patiserie, 2 cuțite sau vârful degetelor pentru a amesteca untul până când amestecul este sfărâmicios, rămânând câteva bucăți de unt sau brânză de mărimea unui bob de mazăre.
Adăugați lapte și amestecați ușor pentru a umezi, nu mai mult de 10 secunde. Aluatul va fi dur; nu suprasolicitați.
Întoarceți aluatul pe o suprafață mare de lucru înmuiată și frământați ușor într-o bilă, nu mai mult de 6 până la 8 rotații rapide. Lucrând rapid, rulați aluatul într-un cerc gros de 1/2 inch.
Tăiați biscuiți mici folosind un tăietor de prăjituri de 1 inch. Adunați resturi de aluat, întindeți din nou la o grosime de 1/2 inch și tăiați mai mulți biscuiți.
Așezați biscuiții la aproximativ 1 inch distanță pe foi de copt. Ungeți ușor blaturile de biscuiți cu unt topit, dacă doriți.
Coaceți până se rumenesc ușor deasupra, 15 până la 18 minute.