Biscuiți cu cartofi dulci și piper negru
Cartofi dulci și biscuiți piper negru este un vegetarian rețetă cu 12 porții. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 198 calorii. 32 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți la îndemână smântână grea, făină, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Biscuiți Cu Piper Negru, Biscuiți Cu Piper Negru, și Biscuiți Cu Piper Negru Cu Căpșuni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Bateți făina, praful de copt, zahărul, piperul, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună într-un bol mare de amestecare.
Tăiați untul în amestecul de făină cu un tăietor de patiserie sau furculiță până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Amestecați cartofii dulci și smântâna în amestecul de făină până când aluatul este moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor înmuiată; frământați aluatul, întorcându-se de aproximativ 5 ori.
Rola la aproximativ 1/2-inch grosime.
Tăiați cercuri de 2 inci din aluat și aranjați pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor, 12 până la 15 minute.