Biscuiți cu cartofi dulci cu șuncă, muștar și miere
Biscuiții cu cartofi dulci cu șuncă, muștar și miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 112 calorii. Această rețetă servește 25. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de muștar dijon, piper cayenne, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Biscuiți Cu Cartofi Dulci Cu Șuncă, Muștar Și Miere, Biscuiți Cu Lapte Dulce Cu Cartofi Dulci, și Biscuiți De Cartofi Dulci Cu Unt De Miere.
Instrucțiuni
Gatiti cartoful dulce intr-o cratita mediede apa sarata clocotita pana se inmoaie, 8la 10 minute.
Se scurge, se răcește și se pasează.
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului;preîncălziți la 425 F. fund de unt și laterale de tigaie de tort de 9 inci cu laturi înalte de 1 1/2 inci.
Bateti faina si urmatoarele 5 ingredienteîn castron mare.
Adăugați unt cubat în amestecul de făină; aruncați pentru a acoperi și frecați cu vârfurile degetelor până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Bateti 3/4 cana piure de cartofi dulciși lapte bătut în castron mediu.
Adăugați laamestec de făină; aruncați cu furculița. Adunați amesteculîn castron, frământând până când aluatul se reunește.Întoarceți aluatul pe suprafața de lucru făinată și bateți-l într-o rundă groasă de 1 inch. Folosind tăietor rotund de biscuiți de 11 / 2 inci, tăiați biscuiții,tăietor de făină după fiecare tăietură. Aduna resturi; pat în Runda de 1 inch grosime.
Decupațibiscuiți suplimentari (nu reutilizați răzuitelede mai multe ori).
Aranjați biscuiții unul lângă altul în pregătittigaie de tort.
Coacepână când este umflat și auriu deasupra și testerulinserat în centrul biscuitului iese curat, aproximativ 22 de minute. Se răcește 10 minuteîn tigaie. Întoarceți biscuiții și trageți ușorîn afară.
Tăiați fiecare biscuit în jumătate transversal.
Întindeți jumătatea inferioară a fiecărui biscuit cumuștar, apoi acoperiți fiecare cu șuncă feliatăși a doua jumătate de biscuit.