Biscuiți Cu Cartofi Dulci Cu Ierburi
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Biscuiții cu cartofi dulci cu ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 24. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă de păstor cu cartofi dulci, Cartofi Dulci Cu Vârf De Ovăz, și Pecan Acoperit Caserola De Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pătrundeți cartofii dulci peste tot cu o furculiță. Puneți cartofii pe o foaie de prăjituri și coaceți timp de 1 oră sau până se înmoaie.
Lasă să se răcească ușor. Folosind o lingură, scoateți carnea de cartof din piei într-un castron și amestecați cu o furculiță; ar trebui să aveți 1 1/2 căni de piure de cartofi dulci. Se dă la frigider până se răcește.
Într-un castron mare, amestecați cele 2 1/2 căni de făină cu zahărul brun, praful de copt, sarea și piperul cayenne.
Tăiați untul cu un blender de patiserie. Într-un castron mic, amestecați cartofii dulci cu laptele.
Se adaugă la ingredientele uscate și se amestecă cu o lingură de lemn până se încorporează toată făina; aluatul va fi destul de lipicios. Dați la frigider aluatul cel puțin 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 42
Pe o suprafață de lucru bine făinată, scoateți aluatul până când are o grosime de 1/2 inch. Folosind un tăietor rotund sau canelat de 2 inci, ștampilați cât mai mulți biscuiți și transferați-i pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Re-rulați resturile și ștampilați mai mulți biscuiți.
Periați blaturile biscuiților cu spălarea ouălor și apăsați o crenguță mică de plante în fiecare.
Coaceți biscuiții aproximativ 20 de minute, sau până devin aurii.
Se servește cald sau la temperatura camerei.