Biscuiți Cu Cartofi Dulci
Biscuiții cu cartofi dulci sunt un vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, cartof dulce, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Biscuiți cu cartofi dulci AKA cum să folosiți resturile de cartofi dulci, Biscuiți Ușor Dulci Cu Cartofi Dulci, și biscuiți cu cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înfășurați cartoful dulce într-un prosop de hârtie.Cuptor cu microunde la mare până la moale, 4 minute.Scoateți carnea într-un castron și amestecați; setlaterale.
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Așezați amestecul de biscuiți și untul într-un castron; frecați untul în amesteccu vârful degetelor până când se formează firimituri mari de mărimea unui bob de mazăre.
Adăugați cartofi dulci, zară și ienibahar; se amestecă până se combină.
Transferați aluatul pe o foaie de biscuiți și formați-l într-un dreptunghi de 12" x 4".
Tăiați în 8dreptunghiuri cu un cuțit zimțat și separațiușor.
Coaceți până când biscuiții sunt fermila atingere, 8 până la 10 minute.
Transferați Lao grătar pentru a se răci. Odată răcit, depozitați într-un recipient etanș până la 3 zile.