Biscuiți cu caise și ciocolată albă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Scones de caise și ciocolată albă. Această rețetă face 8 porții cu 280 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână jumătate și jumătate, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Biscuiți De Ciocolată Albă Cu Caise, Biscuiți Cu Caise De Ciocolată Albă, și Biscuiți Cu Caise De Ciocolată Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 de bucăți F. Ungeți ușor foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit. Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin ingrediente în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri fine.
Rezervați 2 linguri de caise pentru topping. Se amestecă caisele rămase și 1/3 cană de chipsuri de copt cu vanilie în amestec sfărâmicios. Se amestecă oul și doar suficient jumătate și jumătate, astfel încât aluatul să lase partea bolului și să formeze o bilă.
Pe suprafața ușor făinată, frământați aluatul ușor de 10 ori. Pat sau rola în 8-inch rotund pe foaie cookie.
Tăiați în 8 pene, dar nu separați.
Coaceți 14 până la 16 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din foaia de cookie; separați cu grijă pene.
Așezați așchii de copt topiți într-o pungă mică de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor; pungă de etanșare.
Taie colț mic de sac; țeavă cantitate mică de chips-uri topite peste scones.
Se presară cu 2 linguri de caise rezervate. Pipe rămase chips-uri topite peste scones.
Se servește cald sau rece.